Please enable JS

Morning Blossoms

Producent ODD Continent

Genre'sdans

Genre'sOpera

PeriodeOct '16 t/m Nov '16

WebsiteKlik hier

Na het overweldigende succes van Homebody kwam ODD Continent in seizoen 2016-2017 opnieuw met een zinderende theaterbelevenis: Morning Blossoms.

Tien dansers, twaalf zangers en veertig live muzikanten van over de hele wereld brengen een indrukwekkend en meeslepend verhaal over de gevolgen van één van de grootste natuurrampen in de geschiedenis. Pak je kans en zie deze bijzondere, internationale productie vóórdat de rest van de wereld hem ontdekt.

Engels gezongen, Nederlands boventitels.

Het verhaal van Morning Blossoms

Als de Japanse Asuka van haar dochtertje wordt gescheiden door een tsunami, is ze vastbesloten haar dorpsgenoten bij te staan in de zoektocht naar hun vermiste kinderen. Als je je hart verliest, waar zoek je dan? Hoe ga je verder als het noodlot je treft? Hoe groot is de veerkracht van de mens? Een universeel en bijtend actueel verhaal voor alle leeftijden, met choreografieën van Remi Wörtmeyer (1e solist bij het Nationale Ballet), met nieuwe muziek van Chloé Charody en Malcolm Rock, uitgevoerd door het Orkest van het Oosten en twee topsolisten.