Please enable JS

Into the Woods

Producent Stichting PIT Producties

Genre'sMusical

PeriodeOct '17 t/m May '17

WebsiteKlik hier

De wereldberoemd musical-componist Stephen Sondheim (o.a. Sweeney Todd, West Side Story) creëerde met de grimmige sprookjesmusical Into The Woods een wervelende, moderne parabel over oeroude dilemma’s tussen geliefden, echtgenoten, ouders en kinderen.

Na de succesvolle productie van Sondheim’s Putting It Together, die bekroond werd met twee Musical Awards, presenteert PIT producties met trots het betoverende Into The Woods. De musical won in totaal 5 Tony Awards, 8 Dramadesk Awards en 3 Oliver Awards.
In 2015 is Into the Woods verfilmd door Rob Marshall met Meryl Streep en Johnny Depp in de hoofdrollen. In Nederland wordt Into the Woods nu voor het eerst uitgevoerd in de originele orkestbezetting.
Sinds de première in 1987 op Broadway, heeft Into The Woods met talloze producties zich wereldwijd bewezen als succesvolle classic die een breed publiek van jong tot oud aanspreekt. In een gloednieuwe, bruisende vertaling van Jeremy Baker, en met een orkestbezetting van 15 man, o.l.v Jeroen Sleyfer, presenteert PIT Producties, onder regie van Gijs de Lange met Into The Woods een overrompelende en oorstrelende musical met een all star cast.

Into the Woods
Into the Woods Into the Woods
Into the Woods

Het verhaal van Into The Woods

Om hun felbegeerde kind te krijgen, worden een onnozele bakker en diens kordate vrouw met een onmogelijke opdracht het bos in gestuurd. Daar blijken ze de onwaarschijnlijke spil te vormen in de beroemde sprookjes van Assepoester, Roodkapje, Rapunzel en Sjaak en de bonenstaak. Maar wat is de prijs voor het Lang en Gelukkig waar iedereen op hoopt? En zijn heksen, wolven en reuzen wel de grootste bedreiging voor je geluk?