Word partner van Nationaal Theaterfonds!

Bij Nationaal Theaterfonds geloven we in de kracht van theater. En we geloven in de kracht van samenwerking. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar verbinding: waar kunnen we elkaar versterken, hoe kunnen we nóg beter samenwerken om onze dromen en doelstellingen waar te maken? We komen daarom graag in contact met podiumpartners, organisaties, bedrijven, overheden en andere potentiële partners. Organisaties die onze kernwaarden onderschrijven: passie, professionaliteit, partnership en promotie van de theaterbranche.

Hoe kunnen we elkaar versterken?

Elkaar versterken, daarvoor staan we met Nationaal Theaterfonds. In onze keuze voor partners, richten we ons op ondersteuning van grootschalige projecten en collectieve promotie. Ons werkgebied is Nederland, en onze focus ligt op projecten in het vakgebied van de podiumkunsten (theater) in de breedste zin van het woord. We verrijken het aanbod door partnerships aan te gaan met organisaties, bedrijven, stichtingen en verenigingen binnen én buiten de branche.

Denkt u dat samenwerking met Nationaal Theaterfonds waardevol kan zijn?

Neem dan contact met ons op via info@nationaaltheaterfonds.nl! Vermeld daarbij in ieder geval de naam van uw organisatie, naam, telefoonnummer en e-mailadres van de contactpersoon, de doelstellingen van uw organisatie (indien u verwacht dat deze onbekend zijn bij ons) en de manier waarop samenwerking volgens u tot een meerwaarde en een bijdrage aan ieders doelstellingen kan leiden.

Samen bekijken we hoe we elkaar kunnen versterken!

Samen bekijken we hoe we elkaar kunnen versterken!