Verbinden: onze partners

Eendracht. Samen sterk. Bij Nationaal Theaterfonds verbinden we het liefst alles en iedereen in de cultuursector aan elkaar, zodat heel Nederland er beter van wordt. Zonder de samenwerking met onze partners binnen én buiten de theatersector, kunnen we niks: partnership is in alles wat wij doen essentieel. Het is dan ook één van onze belangrijkste speerpunten.

Bij Nationaal Theaterfonds zoeken we voortdurend de verbinding: met overheden en theatergezelschappen, met bedrijven, media en theaters. Samen werken we aan het verwezenlijken van onze missies.

Ervaar hoe mooi theater is

Maar de belangrijkste verbinding maken we als theaterbranche met ons publiek. Zo hopen we hen mee te nemen in ons enthousiasme, dat unieke gevoel met hen te kunnen delen en hen te laten ervaren hoe mooi theater kan zijn. Voor het eerst of elke keer opnieuw.

Onze partners

Nationaal Theaterfonds werkt succesvol samen met een breed scala aan organisaties, media, overheden, theaters, gezelschappen en bedrijven. Onze podiumpartners, organisaties binnen de theaterbranche, zijn voor ons van onschatbare waarde. Maar ook partijen daarbuiten, waaronder de BankGiro Loterij, NAPK, VSCD, VVP, VVTP, AVROTROS, DPG media en NTK steunen ons in onze doelstellingen. Daar zijn we blij mee en trots op!

Meer weten over onze partners of zelf partner worden? Lees hier meer.

Meer weten over onze partners of zelf partner worden? Lees hier meer.

BankGiroLoterij
OC en W
pbcf-logo-new