Uit liefde voor theater

Bij Nationaal Theaterfonds houden we van theater. Van dat speciale gevoel. Die geur. De magie die je nergens anders vindt. Onze liefde voor het theater delen we graag met zoveel mogelijk mensen. Zodat iedereen kan ervaren hoe mooi theater is. Begonnen als fondsenwerver voor gezelschappen en voorstellingen, zijn we ons de laatste jaren ook steeds meer gaan richten op de collectieve promotie van theater. We versterken, verrijken en verbinden. Uit liefde voor theater.

Het is onze missie om theater in de breedste zin van het woord toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Daarom doen we alles wat daarvoor nodig is: we versterken de theatersector, steunen initiatieven om het aanbod te verrijken en zorgen voor collectieve promotie van theater, onder andere via grote nationale evenementen. Het gevoel overbrengen, onze passie uitdragen, doen we met veel enthousiasme en plezier!

Onze mensen

De mensen achter Nationaal Theaterfonds vormen een groep bevlogen professionals in de branche. Wilt u weten wie ze zijn en wat ze doen? Lees meer over onze directie, het bestuur, de selectiecommissie en ons comité van aanbeveling. Of lees meer over onze ANBI-status en de verantwoording van onze uitgaven.

Wilt u meer weten over onze drijfveren en/of mogelijk partnerschap?

Neem contact met ons op!